Jaunumi Sacensību kalendārs Fotogalerijas Šautuves Informējoši dokumenti Šaušanas sportisti SASA Reitingi Latvijas Rekordi Partneri SASA atbalstītāji Arhīvs Kontakti



Svarīga informācija sportistiem par gada licencēm!


11.02.20

 
Licence
Kas ir sacensību gada licence?
Licence ļauj piedalīties Latvijas Sportinga Federācijas rīkotajās sacensībās Latvijā, ka arī FITASC rīkotajās sacensībās ārzemēs. Sportisti, kuri nevēlēsies maksāt gada licences maksu, varēs piedalīties federācijas rīkotajās sacensībās, bet dalības maksa būs par 10 eur augstāka. Licencei tiks piešķirts sportista kārtas numurs, kurš būs derīgs arī FITASC m.lapā.

Kāpēc tika ievesta licence?

Pēc pirmās sacensību dienas notika Latvijas sportistu, tiesnešu un valdes kopīga sapulce. Valde pastāstīja par pagājušajā gadā paveikto un neiespēto, kā arī 2019.gada iecerēm. Viena no tādām ir stiprināt sportinga šāvēju piederību Latvijas sportinga federācijai, otra- nedaudz sakārtot federācijas budžeta lietas. Tika pārrunāta Valdes iecere ar 2019.gadu ieviest gada licenci dalībai Latvijas sportinga federācijas rīkotajās sacensībās.

Cik maksa licence gadā?

Licences gada maksa 30 Euro.

Sportistu sarakstu, kuriem ir licence, publicēsim Federācijas mājas lapā. Par licenci ir iespējams samaksāt ar pārskatījumu uz federācijas bankas kontu:

LV20HABA0551032504939,

Biedrība Latvijas Sportinga Federācija

reģ.nr. 40008062988

maksājuma mērķis: par sacensību gada licenci.


Atpakaļ